Print side

Forretningsområder

Velkommen til konsulentgruppen freelance'danmark, Human Ressource Management, hvor vi har fokus på meningsfuld kompetenceudvikling af ledere og medarbejdere.

Vores primære aktiviteter er opdelt i tre overordnede forretningsområder:

Private virksomheder

Vi yder forretningsorienteret rådgivning til private virksomheder, hvor vi i tæt samspil med ledelse og medarbejdere hjælper med at implementere forandringer inden for afsætning, strategi, innovation, produktion, logistik, IT-management, projektledelse, organisation og ledelse.
Læs mere

Interesseorganisationer

Forandringer i arbejdslivet stiller nye krav til de faglige organisationers rolle på det moderne arbejdsmarked. Vi rådgiver og sparer med faglige organisationer ifm. udarbejdelse af kompetencestrategier, hvis formål er at tiltrække og fastholde medlemmer.
Læs mere

Offentlig forvaltning

Den offentlige sektor er inde i en rivende udvikling, hvor konstante organisatoriske forandringer er en del af hverdagen. Konsulentgruppen freelance'danmark hjælper den offentlige sektor med at udvikle fleksible organisationer og tilbyder rådgivning inden for projektledelse, organisation, ledelse, strategi og udvikling.
Læs mere

Læs også

Kontakt

Kontakt adm. dir. Jesper Tietgen for yderligere information - på tlf 40 32 77 72 eller e-mail